Salon

Salon

  • Vijf dagen per week geopend
  • Snel en gemakkelijk reserveren
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Geef mij 120 dagen, dan geef ik u een zichtbaar mooiere huid!

Vakkundig en vertrouwd
Vakkundigheid, gedrevenheid en perfectionisme zijn kenmerken die mijn persoonlijkheid typeren. Doordat u altijd door dezelfde schoonheidsspecialiste wordt behandeld, is er voor u een vertrouwde sfeer waarbij uw huid en behoeftes bekend zijn. Elke gezichtsbehandeling wordt afgestemd op een deskundig advies en uw persoonlijke wensen. Op deze manier bereiken we sneller uw doel. In een ambiance van rust en warmte laat ik u volledig tot rust komen en werk ik samen met u aan een gezonde en stralende huid.

Gratis intake gesprek
Het zoeken naar een schoonheidsspecialiste is niet altijd even eenvoudig. Immers u wilt uw geld optimaal besteden en het beste resultaat bereiken. Om het u wat makkelijker te maken nodig ik u uit voor een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek neem ik e om uw huidtype te bepalen en een programma te maken en aan te bieden afgestemd op uw specifieke wensen en afgestemd op uw huidtype. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om te ervaren of er een ‘klik’ is en of u het vertrouwen aan mij wilt geven. Mijn doel is om samen met u het beste uit uw huid te halen.

Alleen het beste (advies) is goed genoeg voor uw huid
Voor een optimale ondersteuning voor thuisgebruik heeft de praktijk met zorg haar producten gekozen. Ik stel hoge eisen aan het product wat ik wil vertegenwoordigen. Hierbij kijk ik naar: kwaliteit
resultaten
werkzaamheid
verdraagzaamheid
duurzaamheid
dier- en natuurvriendelijkheid
en nog vele andere aspecten

Op deze manier kunnen beloftes waar gemaakt worden. Het behoud van uw mooie huid ligt mede in het dagelijks gebruik van de juiste producten. Christa Chavagne is aangesloten bij de ANBOS om zich zichtbaar te onderscheiden op het gebied van professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Een ANBOS schoonheidsspecialiste is in het bezit van het vakdiploma, werkt volgens de hygiënecode en volgt vak gerelateerde opleidingen.

Christa Chavagne staat voor professioneel advies en en deskundigheid. Je hebt de garantie dat je bij ons in goede handen bent.