Permanent Make-Up (PMU)

Permanent Make-Up (PMU)
vanaf
€ 75,00
Het verloop van een PMU-behandeling Permanent Make-up is een vak apart, daarom heb ik gekozen voor de pigmenten, apparatuur, methode, opleiding en nascholingen van Ecuri, een bedrijf met jarenlange ervaring en knowhow. De apparatuur werkt nauwkeurig, de pigmenten zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw. In combinatie met mijn eigen ervaring, precisie, vakkundigheid en klantgerichtheid wordt er een mooie, natuurlijke, naar uw eigen wens PMU gemaakt.
Description

Details

Met een flinterdunne steriele naald (safety-hygiene module) wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt PMU langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi.

Om te beginnen worden vorm en kleur in overleg met u bepaald. Hierna wordt met een potlood, de gekozen vorm voorgetekend. Pas daarna wordt de definitieve PMU (met kleurpigment) aangebracht. Het prachtige resultaat is meteen zichtbaar. De uiteindelijke vorm en kleur zijn na 2 tot 4 weken optimaal, waarna een afrondende behandeling volgt. U heeft nu een perfecte (basis) make-up.

De aangebrachte kleur vervaagt door natuurlijke opname en vernieuwing van de huid. Indien u uw PMU wilt onderhouden kunt u na 1 a 3 jaar de kleur laten opfrissen. Hierdoor blijft de kleur van uw PMU mooi.

Reviews