Micro Needling Treatment (pen)

Micro Needling Treatment (pen)
vanaf
€ 75,00
Micro Needling is het nieuwste en meest geavenceerde apparaat op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De pen wordt wereldwijd gebruikt door dermathologen, cosmetische chirurgen en gediplomeerde schoonheidsspecialisten.
Description

Details

Een behandeling met de micro needling pen activeert de collageenproductie, nieuw weefsel wordt gevormd, rimpels worden verminderd, contouren worden verbeterd. De huid ziet er jonger, strakker, frisser en voller uit.

Met de microneedling pen worden door zeer fijne naaldjes gecontroleerd microverwondingen in de bovenste huidlaag aangebracht.

De naaldjes maken kleine verticale kanaaltjes in de huid, die niet zichtbaar voor het blote oog, maar de huid voldoende prikkels geven om het natuurlijk herstelproces te activeren. Door prikkeling in het bindweefsel komen actieve groeifactoren en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing.

Door de microscopische kleine kanaaltjes die je met microneedling maakt kunnen werkstoffen ook beter worden opgenomen.

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld vier tot zes a acht behandelingen aan geraden. Het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van leeftijd, huidconditie en de behandelindicatie.

Microneedling wordt succesvol toegepast bij: - (acne) littekens, -grove poriën, -grove huidstructuur, -rimpels, -pigment, -algehele huidveroudering.

75 minuten € 119,00 (gezicht)
deelbehandeling vanaf € 75,00

Reviews