Fruitzuurpeeling Treatment

Fruitzuurpeeling Treatment
vanaf
€ 55,00
Een fruitzuurpeeling verbetert de structuur van de huid doordat de celdeling van de huid gestimuleerd wordt. Grove poriën en huidskleur verschillen worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. Het zuur verhoogt de watebindende capaciteit in de hoornlaag, hierdoor is de huid in staat beter vocht vast te houden, waardoor de soepelheid van de huid verbeterd wordt.
Description

Details

Een fruitzuurpeeling verbetert de structuur van de huid doordat de celdeling van de huid gestimuleerd wordt. Grove poriën en huidskleur verschillen worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. Het zuur verhoogt de watebindende capaciteit in de hoornlaag, hierdoor is de huid in staat beter vocht vast te houden, waardoor de soepelheid van de huid verbeterd wordt. Verder zorgt een fruitzuurpeeling voor een betere cel vernieuwing, het afstoten van de bovenste huidcellen, een ontstekingsremmende werking en het stimuleert tevens het collageen in de dieper gelegen huidlagen.

Na de eerste behandeling ziet de huid er al stralenderuit en voelt beter aan. Om optimaal resultaat te verkrijgen wordt er minimaal een kuur van 4 behandelingen geadviseerd.

Een fruitzuurpeeling is o.a. geschikt voor de zonbeschadigde huid, als oppepper, acne, vette gloed, grove poriën, acnelittekens, oppervlakkige pigmentvlekken, grauwe/vale huid, fijne lijntjes en rimpeltjes.

45 minuten € 55,00
60 minuten € 69,00

Reviews